Zebraloha


Vandaag was eigenlijk 'de' dag...we hadden een afspraak om een huisje te kopen, maar om een lang verhaal kort te maken: we hadden geen geluk. Dan maar onze gedachten verzetten en genieten van het zonnetje. Ik ging Junna wat vroeger uit de crèche halen en we probeerden er nog een leuke namiddag van te maken.
Eens thuis deed ik mijn korte short aan in de hoop dat mijn witte benen (met bijhorende blauwe plekken, een herinnering aan de leuke teamdag die ik vrijdag had) wat zouden bruinen. Aangezien de temperatuur het toeliet (a.u.b. weergoden: laat het nog even zo blijven!), deed ik Junna haar nieuw zebra-kleedje aan...
Een tijdje geleden zag ik deze versie van MinnieMie. Een blote rug, brede mouwen en een rimpelrok, dat moest en zou ik ook maken. Daarom nam ik er nog eens mijn boek 'Stof voor durf-het-zelvers 2' bij. Ik combineerde de voorkant 'Anna', met de achterkant 'Max', het rokdeel 'Fleur' en de wijde mouwen. Voor diegene die het nog niet weet: er zit een volgende versie van het boek aan te komen. Daarvoor werkt Griet van de blog Emma & Mona samen met Annick van MinnieMie. Iets om met veel nieuwsgierigheid naar uit te kijken.
Qua stofje gebruikte ik een felblauw katoentje met fleurige zebra's erop. Dit exemplaar ligt al veel te lang in mijn kast, het was dus dringend tijd om het te verwerken. Het is van Soft Cactus en ik kocht het bij Pieke Wieke.

Patroon: Anna + Max + Fleur uit Stof voor durf-het-zelvers 2
Stof:  Zebraloha blauw van Soft Cactus bij Pieke Wieke

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts