Birdie jumpsuit


Als je mijn vorige blogposts bekijkt, kan je een lijn trekken wat betreft mijn stofkeuze: kleur (blauw, oranje, groen,...) en diertjes (zebra's, flamingo's, konijnen,...). Ik ben voor kindjes (en zeker voor mijn Junna) fan van felle kleurtjes en een dieren-print. Daarvan is ook deze outfit het bewijs...
Deze keer koos ik voor een mooi koraal-rode tricot met witte vogels die ik bij Madeline De Stoffenmadam kocht. Koraal is een top-kleur deze zomer en een outfit in deze kleur kon dus niet ontbreken in Junna's zomergarderobe. Het is een interlock tricot, wat wil zeggen dat de stof er langs beide kanten dezelfde uitziet. Super gemakkelijk en mooi te verwerken dus!
Het patroon dat ik gebruikte is de 'Knot bow romper' van Coral and Co. Het is een super gemakkelijk patroontje en dan ook nog eens gratis te verkrijgen! Ik maakte de jumpsuit in maatje 2, maar als ik er deze zomer nog eentje moest maken, kies ik voor maatje groter. Haar buikje en pamperpoepje spannen er nu wel wat in, al maakt dat het wel extra schattig!

Zonnebril: Hema

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts