Thanksgiving dress


Thanksgiving vieren, een traditie die we al enkele jaren in stand houden samen met de vriendinnen. Enkele onder hen zijn gek van het continent Amerika en alles wat erbij hoort. 
Thanksgiving is de perfecte feestdag om samen met hen te vieren: leuk gezelschap en lekker eten, meer heb ik niet nodig!


Oh jawel, toch nog één ding: een nieuwe feestoutfit voor mijn Junna! En hiervoor heb ik één bepaald stofje lang gekoesterd: het bruine grill-stofje van See You at Six
De bruine kleur, de koperen lijnen en het zachte katoen, dat alles maakt dit stofje een toppertje. Het enige minpuntje: het kreukt heel snel. Aan de hoeveelheid het jurkje hier gedragen zal worden, zet ik mijn strijkijzer dus best niet te ver weg.
Nu nog het patroon...
En dat is eentje die al sinds de lancering van het Stof voor durf-het-zelvers 3-boek op mijn to-sew-lijstje stond: de rechtdoorjurk. De uitgesneden hals, de trompetmouwen, de zakjes vooraan en de strik achteraan...bij een toppertje van een stof hoort een toppertje van een patroon!
Oh ja...ook nog enkele foto's van gisterenavond die ik jullie niet wil onthouden. Bij Junna had haar feest-outfit toen wel al plaatsgemaakt voor haar slaap-outfit...
Patroon: De rechtdoorjurk - SVDHZ3
Stof: Katoen grill bruin & koper - SY@6 collectie 2 Playtime '17

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts