Goldfish PJ's


Pyjama's, ik kan er voor mijn Junna niet genoeg hebben en dan zeker niet met een leuk printje...
Je hebt duizenden pyjama patronen, maar ik besloot om een gratis sweater patroon en een gratis broek patroon samen te voegen tot een pyjama.Voor het bovenstuk koos ik voor de Fons trui van WenSje, een patroon dat al even op mijn lijstje stond en waar er ongetwijfeld nog van zullen volgen. Een pyjama mag wat losser zitten, dus maakte ik een maatje 104 voor mijn grote 2,5 jarige. Als broek koos ik voor het Oliver broekje van Minniemie en Emma & Mona. Deze loopt maar tot maatje 92, dus heb ik het door middel van een goed zittende (gekochte) pyjamabroek wat vergroot tot maatje 104.Aangezien Eva Mouton net nieuwe stofjes (met gymboys, alpaca's, zwanen en katjes) heeft uitgebracht, vond ik het dringend tijd om de french terry met Eva's goudvisjes uit vorige collectie te verwerken. Een schot in de roos, want Junna is zot van de (v)"isjes".


Ik dacht met mijn 50 cm toe te komen voor een volledige pyjama, maar neen hoor, zo klein is mijn lieve meid niet meer. Op zoek naar een andere oplossing: de broek in zwarte french terry, dat moest wel bij elkaar passen.
Junna is alleszins klaar voor vele mooie dromen over de onderwaterwereld...


Patroon bovenstuk pyjama: Fons trui - WenSje
Patroon onderstuk pyjama: Oliver broekje - Minniemie en Emma & Mona
Stof: Eva's goudvisjes - Bambiblauw
French terry zwart - Stoffen Van Leuven

Reacties

  1. Niets fijner dan pj's naaien. Allé, aangezien ik meestal de neiging heb te overdrijven en zelden 1 stuk maak (ik wil dan altijd een bandwerkje ;) ), vind ik dat niet zo fijn maar ik geniet wèl vaak van de resultaten. <3 dit guitige resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts