Stik Belgique 3.0 Sansevieria twinning


Zoals in mijn vorige blogpost al aangekondigd, hier mijn derde inzending voor de "Stik Belgique sew along" van Flaflinko. En dit is de laatste, beloofd!



Met de release van het nieuwe boek Stof voor Durf-het-zelvers 3, die ik natuurlijk ook direct kocht (en waar ik binnenkort wel iets over blog), haalde ik mijn boek Stof voor Durf-het-zelvers 2 nog eens van onder het stof. De basistrui is er eentje die ik al eerder maakte, maar die ik voor deze 'Stik Belgique' een beetje aanpaste. Ik maakte een 3 jaar, al mag het volgende exemplaar voor mijn grote meid een beetje langer zijn.



Ik maakte kapjes, fronsels of frulletjes (hoe noemen die dingen ook?) aan de schouders. Het geeft iets meer en iets speciaal aan de basistrui, al zal het wel bij één keertje blijven, want uiteindelijk ben ik er niet zo zot van. Ze geven me een futuristisch, beetje space-achtig gevoel.



Omdat ik toch stof genoeg had, kreeg ik direct een twinning-idee, en dat met Junna's buik-broertje. Natuurlijk maakte ik een zoveelste versie van de Kiind-jumpsuit. Dit blijft één van mijn baby-outfit-favorieten.



Als stof gebruikte ik de ondertussen welbekende Sansevieria french terry en de bijpassende boordstof van See You at Six (gekocht bij Madeline De Stoffenmadam). Hoeveel ik hem ook zie voorbij komen in naailand, het blijft een toppertje! Ik heb zelfs nog net genoeg voor een baby-truitje, yes!




Stoffen: Sansevieria french terry & boordstof gebroken wit - SY@6 - Madeline De Stoffenmadam

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts