Overload aan energie & het Bloomerpakje...


Men zegt: "in het tweede trimester van je zwangerschap voel je je energieker". De meeste vrouwen voelen zich minder misselijk, de bloedcirculatie gaat wat sneller en je voelt je meestal op je prettigst. Ik kan dit (in mijn geval) bevestigen en dat zie je ook aan de hoeveelheid blogberichtjes. Waar ik me tijdens het eerste trimester voor mijn naaimachine moest sleuren, gaat nu alle vrije tijd die ik heb naar het maken van kleertjes voor mijn kleine (of nee, ondertussen al grote) meid en voor haar babybroertje die ondertussen al 22 weken in mijn buik verblijft.


Wat stond er deze keer op de planning?
Juist ja...iets uit het nieuwe Stof voor Durf-het-zelvers 3-boek. Het ligt hier ondertussen al twee weken te wachten en eindelijk zei mijn to-sew-lijstje: het Bloomerpakje. Toen ik het patroontje zag, was ik meteen verkocht, net zoals bij nog een vijftal patronen uit het boek.



Ik maakte een maatje 50-56 voor mijn buikbaby'tje, al valt het naar mijn mening ietsje groter uit.



Als stof: een beige french terry met zwarte beertjes die ik kocht bij Soldeur - Wild van Stof. Het perfecte stofje voor een schattig maar toch ook stoer pakje.



En jaja, jullie gaan niet lang meer moeten wachten, want ook mijn tweede creatie uit het SVDHZ3-boek ligt al geknipt klaar om genaaid te worden...


Patroon: Bloomerpak - SVDHZ3
Stof: French terry zwarte beer op beige - Wild van Stof

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts