Bobby...de hipster-pop


Net zoals velen kreeg Junna op 6 december een pop van Sinterklaas, een jongetjes-pop. 
Dank u Sinterklaasje, wat ken je Junna goed, want nu kan ze alvast wat oefenen voor als haar kleine broer in maart ter wereld komt.His name is Bobby...
en neen, ik heb de naam niet gekozen, Junna heeft dat helemaal zelf gedaan. 
Bobby had op 6 december enkel een lichtblauw body'tje en mutsje aan. In deze tijd van het jaar kan dat toch niet? Dus ging mama aan de slag en maakte ze enkele nieuwe outfits.Net toen ik zelf enkele maatjes 50 wou verkleinen naar maatje 43 (wat zo groot is de pop), kwam Mireille van Missessippie op de proppen met het 'Sippie poppensetje'-patroon. Als een geschenk uit de hemel werd dat hier onthaald!
Ik ging dus aan de slag en maakte 3 sweaters en 3 broekjes voor Bobby. Deze zijn perfect onderling combineerbaar, dus de pop zal nooit een modeblunder begaan!De outfits die je voor een Baby Born-pop in de speelgoedwinkel kan kopen zijn standaard in roze of blauw. Niet echt de kleuren die ten huize NellieEllie veelvoorkomend zijn. 
Ik maakte dus enkele outfits die (volgens mezelf) wat hipper zijn. Alle stoffen zijn french terry's. 
Waarom? Omdat deze goed mee rekken, ik er graag mee werk en ik er gewoon nog super veel restjes van had liggen. De perfecte manier om al je restjes te verwerken dus!
Zo ken je de goudvissen-stof waarschijnlijk wel van hier,
de eekhoorns van hier 
en de halve maantjes van hier
Patroon: Sippie poppensetje - Missessippie
Stoffen: restjes (o.a. van hier, hier en hier)

Reacties

  1. Je meisje zal het heerlijk vinden om Bobby aan/uit/aan/uit te kleden... Met wat extra hulp natuurlijk ! Succes

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts