Lief klein konijntje


Junna is nu bijna 22 maanden oud en zoals elk kindje van die leeftijd zot van diertjes. Zo roept ze steeds "daaaaa..." als ze ergens een dier ziet. Of het nu een koe is in de wei, een hond aan de leiband of een papegaai in een kooi. Wanneer ik iets maak in een stof met dierenprint, is ze steeds enthousiast en zegt ze vol overtuiging "mooooo..." (wat "mooi" wil zeggen).
Deze keer ging ik voor een stof met konijntjes. Wanneer ik haar vraag wat een konijntje doet, dan haalt ze heel schattig haar neus op.
Qua patroon ging ik deze keer voor een kleedje uit het boek "Stof voor durf-het-zelvers 2". Ik mixte de voorkant "Anna", met het rugstuk "Sofia" en het rokdeel "Fleur". Vertaald wilt dit zeggen: een basic voorkant met een open rugdeel die wordt gesloten door een strik en een rimpelrok eronder. Ik maakte een maatje 92. Voorlopig is dit nog oké, al zal ze deze zomer naar een maatje 98 gaan denk ik.Het stofje kocht ik enkele maanden geleden bij Bellelien (spijtig genoeg is het nu wel uitverkocht). Er staan kleine gouden details op, dus combineerde ik deze met een gouden lint.

Patroon: Anna + Sofia + Fleur uit SVDHZ 2
Katoentje met konijntjes: Bunny Binkies Funk metallic van Bellelien
Gouden lint: uit eigen voorraad

Reacties

  1. Heel mooi! Zeker de achterkant. Ik heb onlangs een gelijkaardig topje gemaakt. (Https://Maankindjes.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi!! Stofje is ook super schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk en luchtig. Gepresenteerd door een meisje die er zich duidelijk goed in voelt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts