Big sis...Nu mogen ook jullie het allemaal weten... Junna is gonna be a big sis!!!

En dit is dus ook waarom het hier de laatste tijd zo stilletjes was op mijn blog.. Er groeit ondertussen al 12 weken en 3 dagen een baby (of hoe Junna het zegt: "beeeebieeee") in mijn buik. Ondanks dat de zwangerschapskwaaltjes veel minder fel aanwezig zijn dan bij mijn eerste zwangerschap, is de energie ver te zoeken. Naast mijn huishouden rond krijgen en gaan werken doe ik niets anders dan slapen. Maar voor mijn naaimachine van onder het stof te halen, was het nu dus dringend eens tijd...Wat ik maakte? De Dulcie dress van Sewpony, een heel gemakkelijk patroon en bovendien ook nog eens gratis! Ik ging voor maatje 98, momenteel Junna's draagmaat, al is dit kleedje wat groter uitgevallen. Niet erg, dan kan ze er wat langer van genieten! Ik koos voor de simpele versie, zonder kraagje of zakjes. Eenvoud siert zegt men...Enkel de rug paste ik wat aan en gebruikte geen blinde rits, maar drukknopen. Als stof gebruikte ik double gauze (of beter bekend als tetra-stof) in lichtblauw met zwarte driehoekjes. Deze kocht ik een tijdje geleden bij Wild van Stof. Het was de eerste keer dat ik met tetra-stof werkte en wat viel dit mee. Het verwerkt gemakkelijk en is super zacht om te dragen. En wat is ook het wassen ervan leuk: de wasmachine en daarna de droogkast in. Hoe meer je hem wast, hoe zachter hij wordt. Strijken hoeft niet, YES!!!


En nu maar wachten op broertje of zusje die er begin maart aankomt!Reacties

  1. Gefeliciteerd!!! Ik wens je een heerlijke zwangerschap met niet teveel kwaaltjes en natuurlijk een wolk van een baby!

    Heel leuk jurkje!! Ik ben ook gewonnen voor tetrastof voor kleertjes. Zo mooi en comfy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van je zwangerschap. Je naai"hobby" begon indertijd met het ontwerpen van suikerboonzakjes voor je lieve dochter. Wordt het deze keer blauw of roze ?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts