Junna wordt twee!


Djeezes...wat gaat de tijd zo snel?! Donderdag is mijn lieve meid twee jaar geworden en vandaag was het feest! Het weer zat niet echt mee, dus dan maar binnen alles klaar zetten. De kindjes hebben het zeker niet aan hun hart laten komen (dat was achteraf te zien aan mijn huis en het speelgoed dat overal te vinden was).
De perfecte verjaardagsoutfit kon natuurlijk niet ontbreken...ik naaide voor deze gelegenheid de Swallowtail Dress van Lil Luxe Collection. Van deze jurk volgen er ongetwijfeld nog, want wat ben ik zot op het rugdeel!
Als stofje gebruikte ik een wit katoentje met cactussen van Dear Stella, dat ik bij Soldeur - Wild van Stof kocht. Misschien niet het eerste stofje dat je aan 'verjaren' doet denken, maar in vond de combo groen-wit-roze wel top.
Net zoals vorig jaar (toen waren het kleine confituurpotjes) maakte ik ook nu een bedankje voor de gasten. Voor de volwassenen maakte ik een mandje met daarin (jawel, toepasselijk!) een cactus. Hiervoor gebruikte ik het gratis patroon van Nicollie, dat ik wel wat verkleinde. Voor de kindjes maakte ik een knikkerzakje (zoals ik ook hier al blogde) met daarin wat koekjes, rozijnen en vingerpopjes.
En dan nog het belangrijkste...de taart! In de vorm van een cactus zou dit er toch een beetje over gaan, dus koos ik voor een Maya-de-bij-taart, die ik liet maken bij Ponnet. Junna's favoriet, samen met Bumba.
En of ze lekker was...
Patroon cactus-zakje: Nicollie
Patroon kikkerzakje: Mrs Busy
Maya-taart: Ponnet

Reacties

 1. Proficiat voor het mooie prinsesje,
  Ik vind de jurk prachtig, zou hem ook direct voor mijn kleindochtertje maken.
  Vraag me alleen af of het niet vervelend is om op te liggen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :) en oei...daar heb ik nog niet over nagedacht. Junna doet enkel nog een middagdutje, voor de rest ligt zij overdag niet neer. De knoop kan misschien wel wat vervelend zijn bij het liggen ja.. Patroon gaat wel maar vanaf 18 maanden.

   Verwijderen
  2. Hier ook zo, mijn kleindochtertje slaapt nog smiddags.
   Maar als ik jouw prinsesje zo zie stralen ✨⭐️
   Sorry, mag ik je na-apen? ( zal haar kleedje wel uitdoen voor haar middagdutje)

   Verwijderen
  3. Cactusjes prikken wel niet hoor 😉

   Verwijderen
 2. Heel mooi!! Proficiat voor de kleine meid. Oh in de zomer kunnen ze hun dutje nog in pamper doen he 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wow prachtig. Het plaatje klopt helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts